PSV kan Mvogo vroegtijdig kwijtraken: 'Maar we zijn wel heel tevreden over hem'

PSV kan Mvogo vroegtijdig kwijtraken: 'Maar we zijn wel heel tevreden over hem'

19-03-2021 11:35
31

RB Leipzig heeft de mogelijkheid om Yvon Mvogo na dit seizoen terug naar Duitsland te halen. De Zwitserse keeper is door PSV voor twee jaar gehuurd, maar dat verblijf zou dus al eerder tot een einde kunnen komen.

Mvogo heeft dit seizoen nooit écht kunnen overtuigen onder de Eindhovense lat en misschien wel daardoor probeert PSV nu om Joël Drommel los te weken bij FC Twente. Wat er dan met de van Leipzig gehuurde keeper moet gebeuren, is onduidelijk. Trainer Roger Schmidt schept in ieder geval duidelijkheid over de contractuele afspraken die zijn gemaakt.

Wedden

Meer odds

De Duitsers kunnen besluiten om hem in de zomer van 2021 al terug te halen. "Het is dus niet honderd procent zeker of hij blijft", laat de PSV-oefenmeester optekenen op de persconferentie ter voorbereiding op de uitwedstrijd bij AZ van zondagmiddag. "Maar wij zijn wel heel tevreden over hem."

Toch probeert PSV om Drommel binnen te halen. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter nog te groot en de transfer is allesbehalve zeker. Schmidt wilde, net als vorige week, niets zeggen over de voortgang van de onderhandelingen.