Hart post 'job done' na Spurs-blamage en trekt boetekleed aan: 'Komt niet van mij'

Hart post 'job done' na Spurs-blamage en trekt boetekleed aan: 'Komt niet van mij'

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2021 om 12:21vr 19-03-2021 om 12:21

Tottenham Hotspur-reservedoelman Joe Hart heeft het boetekleed aangetrokken, naar aanleiding van zijn controversiële Instagram-post van donderdagavond. De 75-voudig international van Engeland deelde via Instagram Story een foto met het bijschrift 'Job Done', terwijl Spurs een blamerende Europa League-nederlaag tegen Dinamo Zagreb had moeten slikken.

De ploeg van José Mourinho had het heenduel met 2-0 gewonnen, maar verloor in Zagreb zelf met 2-0. Hart moest toezien hoe collega Hugo Lloris in de verlenging zelfs een derde goal om de oren kreeg, waardoor het Europa League-avontuur van Tottenham erop zat. Desondanks verscheen er een Story met een vinkje en de tekst 'Job done' op zijn Instagram-account.

Hart heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. "Ik moet me verontschuldigen, ook namens mijn social media-team. Het klinkt suf, maar het is de waarheid: iemand postte 'Job Done' en dat is natuurlijk onacceptabel. Ik realiseer me dat heel veel mensen hier aanstoot aan hebben genomen. Het komt absoluut niet van mij. Niets dan liefde voor de club: ik ben net zo aangeslagen als iedereen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws