Buitenspel: Henk Veerman krijgt zoontje en deelt tikkie uit naar teamgenoot Joey

Buitenspel: Henk Veerman krijgt zoontje en deelt tikkie uit naar teamgenoot Joey

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2021 om 22:34vr 19-03-2021 om 22:34

Laatste update: vrijdag 19 maart 2021 om 22:43vr 19-03-2021 om 22:43

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Henk Veerman ontbrak vrijdagavond in de Eredivisie-wedstrijd van sc Heerenveen tegen FC Twente. De vrouw van de boomlange spits stond op het punt van bevallen en Joey Veerman deelt na de wedstrijd het goede nieuws: Veerman is de vader geworden van een zoontje.

"Henk zijn vrouw is bevallen van een zoontje", laat Joey voor de camera van ESPN weten. "Joe Veerman. Dat vind ik wel mooi. Een paar maanden geleden belde hij al met zijn vrouw in de auto. Ik dacht dat hij een geintje maakte. Hij zei dat hij - mocht het een zoontje worden - dat het Joey zou worden. Nou, hij heeft de 'y' eraf gehaald...", lacht Joey.

De Heerenveen-middenvelder kan er wel om lachen. "Ik vind het prachtig. Het wordt een talent", weet Joey alvast te melden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws