'Haaland weet waar zijn toekomst ligt en wil overstap maken naar Spanje'

'Haaland weet waar zijn toekomst ligt en wil overstap maken naar Spanje'

20-03-2021 09:25 Laatste update: 10:04
67

Erling Haaland heeft de knoop doorgehakt en heeft aangegeven naar welke club hij wil vertrekken. De Noorse superster van Borussia Dortmund ziet zichzelf het liefst verkassen naar Spanje, om daar voor Real Madrid te gaan spelen.

Dat meldt de Spaanse krant Marca. Real Madrid is inmiddels op de hoogte van het nieuws en wil snel in gesprek gaan met de Noorse doelpuntenmachine. Niet alleen Haaland, maar ook zijn zaakwaarnemer Mino Raiola wil de centrumspits naar Madrid loodsen. Volgens de grootste sportkrant van Spanje is het wachten op meer nieuws over de aankomende transfer, die bij doorgang hoogstwaarschijnlijk in de zomer plaats zal vinden. 

Haaland staat door zijn uitstekende spel en vele doelpunten bij Borussia Dortmund hoog op de verlanglijst van vele Europese topclubs. Zo werd de twintigjarige Noor al gelinkt aan een overstap naar Manchester United, Manchester United, Chelsea en FC Barcelona. Haaland is in het huidige Bundesliga-seizoen tot dusver goed voor negentien treffers in twintig competitiewedstrijden. Op de topscorerslijst van Duitsland prijkt er slechts één naam hoger, namelijk die van Bayern München-spits Robert Lewandowski. De 32-jarige Pool maakte tot op heden 32 doelpunten in 24 Bundesliga-duels.