Gudmundsson genoemd bij topclubs en Ajax: Je krijgt er een boost van

Gudmundsson genoemd bij topclubs en Ajax: "Je krijgt er een boost van"

20-03-2021 10:14 Laatste update: 10:26
60

Gabriel Gudmundsson is gevleid door de vele interesse, maar blijft de focus houden op FC Groningen. Een eventuele transfer naar een andere club komt na dit seizoen wel.

Gudmundsson werd afgelopen week in verband gebracht met RB Leipzig, SSC Napoli, Juventus, Manchester City, Borussia Dortmund én Ajax. De Amsterdamse club is geïnteresseerd in de linksback van Groningen, maar meer dan interesse is het nog niet. Leipzig en Napoli zijn het meest serieus.

Wedden

Meer odds

"Ik weet dat er interesse is getoond door een aantal clubs, maar ik kan daar nu niet op ingaan omdat ik me focus op het heden en FC Groningen", zegt Gudmundsson tegen Hallandsposten. "Dat bekijken we na het seizoen wel."

Toch is Gudmundsson blij met de belangstelling. De Zweed is een van de belangrijkste spelers is in het elftal van trainer Danny Buijs. "Nee, het is duidelijk dat het leuk is. Je krijgt er een boost van als zulke grote clubs interesse hebben. Maar zoals ik al zei, dit zijn dingen voor m'n zaakwaarnemer. De focus ligt volledig op Groningen."

Het contract van Gudmundsson loopt nog tot de zomer van 2022, maar Groningen heeft de optie om daar een jaar aan toe te voegen.