De hoop neemt toe bij Groningen: 'Laat op training ontzettend hoog niveau zien'

De hoop neemt toe bij Groningen: 'Laat op training ontzettend hoog niveau zien'

Gepubliceerd: zondag 21 maart 2021 om 14:26zo 21-03-2021 om 14:26

Danny Buijs hoopt dit seizoen nog te kunnen beschikken over Arjen Robben bij FC Groningen. De trainer blijft voorzichtig, maar het gaat de goede kant op met de 37-jarige aanvaller.

Groningen maakte vrijdag bekend dat Robben weer deels met de groep traint. "We zijn ontzettend blij met hoe het nu gaat. Arjen traint weer stukjes met de groep en het is al van ontzettend hoog niveau wat hij laat zien. Het is fijn voor ons dat hij er weer bij is", zegt Buijs tegen de NOS.

Robben kwam sinds zijn verrassende comeback afgelopen zomer pas tot twee optredens in de Eredivisie. Op 18 oktober kwam hij voor het laatst in actie. De 96-voudig Oranje-international dacht in december nog aan stoppen, maar inmiddels gloort er licht aan het einde van de tunnel. "We hopen dat hij in de komende weken, en ik zeg met nadruk weken, de volgende stapjes in zijn revalidatie zet", vertelt Buijs.

De coach hoopt dat Robben nog minuten kan maken dit seizoen. "We snakken er bij de club allemaal naar om zo'n speler weer op het veld te zien. Alle Nederlandse voetballiefhebbers doen dat. Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat Arjen er alles aan doet om dit seizoen nog te spelen. Hopelijk krijgt hij geen tegenslag meer en kan hij nog aansluiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws