Feyenoord laat Senesi definitief niet gaan vanwege 'coronaproblematiek'

Feyenoord laat Senesi definitief niet gaan vanwege 'coronaproblematiek'

22-03-2021 09:34
27

Marcos Senesi blijft deze week in Rotterdam. De 23-jarige verdediger was opgeroepen voor het olympisch elftal van Argentinië, maar mist de twee oefeninterlands in en tegen Japan.

Feyenoord ziet het vanwege de 'coronaproblematiek en quarantaineplicht' niet zitten om Senesi naar Azië te laten afreizen, meldt het ANP. Omdat het om twee oefeninterlands gaat, mag de Rotterdamse club die beslissing nemen. Argentinië doet komende zomer mee aan het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen van Tokio.

Dick Advocaat ziet deze week zeven internationals uitwaaieren over Europa. Steven Berghuis (Nederland), Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida (Jong Oranje), Orkun Kökcü (Turkije), Uros Spajic (Servië) en Róbert Bozeník (Slowakije) melden zich bij hun land. De voor Colombia opgeroepen Luis Sinisterra blijft net als Senesi in Rotterdam.

Senesi wordt afgelopen week opnieuw gelinkt aan een transfer naar Napoli. "Ik wil graag één ding duidelijk maken: ik heb met niemand gesproken, ik ben volledig met Feyenoord bezig. Deze club moet een ticket voor Europees voetbal veroveren. Daar gaan we alles aan doen", liet hij desgevraagd weten aan Voetbal International.