Van Aanholt-gerucht van The Daily Mail: Turkse topclub biedt lucratief contract

Van Aanholt-gerucht van The Daily Mail: Turkse topclub biedt lucratief contract

22-03-2021 22:01 Laatste update: 22:02
43

Het contract van Patrick van Aanholt bij Crystal Palace loopt na dit seizoen af en dat blijft ook in Turkije niet onopgemerkt. Galatasaray hoopt de linksback na dit seizoen transfervrij over te nemen en biedt hem daarbij een flinke salarisverhoging aan.

Met dat nieuws pakt The Daily Mail maandagavond uit. Van Aanholt verdient bij Crystal Palace ongeveer 63.000 euro per week, maar zou er in Turkije flink op vooruit kunnen gaan. Het driejarige contract voor de verdediger ligt er volgens The Daily Mail al klaar. De kans is groot dat Van Aanholt met Galatasaray Champions League-voetbal kan spelen volgend seizoen.

Crystal Palace hoopt nog steeds op een langer verblijf van de Nederlander. De gesprekken over een contractverlenging liggen op het moment echter stil. De twee partijen kunnen het nog niet eens worden over de voorwaarden. Van Aanholt werd in de aan het begin van het seizoen genoemd bij PSV, maar tot een deal kwam het niet. De Eindhovenaren haalden uiteindelijk Philipp Max op bij FC Augsburg.