'VVV dreigt groot talent uit opleiding kwijt te raken: Feyenoord ligt op de loer'

'VVV dreigt groot talent uit opleiding kwijt te raken: Feyenoord ligt op de loer'

23-03-2021 20:24 Laatste update: 20:25
144

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Mohamed Essakkati (15). De jonge aanvaller, actief in de jeugdopleiding van VVV-Venlo, staat er goed op bij de scouts van de Rotterdamse club. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Essakkati geldt als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding en heeft inmiddels al een aantal trainingen meegedaan bij Feyenoord, weet het Eindhovens Dagblad. Tijdens die oefensessies maakte hij een uitstekende indruk. Feyenoord onderzoekt de mogelijkheden om Essakkati vanaf volgend seizoen naar het O16-elftal te halen. Dit ondanks de onrust die er op dit moment heerst binnen de jeugdopleiding. Onlangs werd bekend dat hoofd opleidingen Stanley Brard na dit seizoen vertrekt.

Wedden

Meer odds

Dat verandert echter niets aan de interesse in Essakkati, die ook door andere niet bij naam genoemde clubs in de gaten wordt gehouden. De aanvaller speelt al sinds zijn jonge jaren in de jeugdopleiding van VVV en hij komt uit een echte voetbalfamilie. Zijn neef Wassim Essanoussi (17) speelt ook bij VVV en een ander neefje, Tarik, speelt in de opleiding van Helmond Sport.