Van Heracles naar Eredivisie-top? 'Als ik een stap maak, dan naar top-vier'

Van Heracles naar Eredivisie-top? 'Als ik een stap maak, dan naar top-vier'

26-03-2021 00:00 Laatste update: 00:08
87

Rai Vloet steekt dit seizoen in een uitstekende vorm bij Heracles Almelo. De aanvallende middenvelder heeft het naar zijn zin in het oosten van het land, maar blijft wel dromen van een stap hogerop in de Eredivisie.

Vloet is tot nu toe de clubtopscorer van Heracles met dertien doelpunten dit seizoen. Dat zal ook de andere clubs in de Eredivisie niet ontgaan zijn. Vloet zelf hoopt in de toekomst een stap hogerop te maken. "Natuurlijk hink je op twee gedachten: enerzijds is het heel lekker om op de plek te blijven waar je het goed doet en waar je gewaardeerd wordt. Maar aan de andere kant ben je ook sportman om het hoogst haalbare te halen. Dus ik kan niet ontkennen dat ik open sta voor een stap hogerop", vertelt hij in gesprek met Omroep Brabant.

De Heracles-speler laat daarbij niets aan duidelijkheid te wensen over: hij hoopt op een topclub uit de Eredivisie. "Het moet wel iets zijn wat bij me past en wat écht een verbetering is. Ik zal Heracles niet inruilen voor een andere subtopper in de Eredivisie. Als ik in Nederland een stap maak, dan moet het naar een club in de top-vier zijn. Anders heb ik absoluut niet de wil om Heracles te verlaten", sluit Vloet af.