Feyenoord licht optie voor één seizoen: 'Na de zomer gaat Jordy voor zijn kans'

Feyenoord licht optie voor één seizoen: 'Na de zomer gaat Jordy voor zijn kans'

26-03-2021 15:15
114

Feyenoord heeft Jordy Wehrmann langer vastgelegd. De Rotterdammers hadden een optie van één seizoen in de verbintenis van de middenvelder laten opnemen en die is gelicht, zo valt te lezen op de sociale kanalen van de Stadionclub.

Het contract van Wehrmann liep komende zomer af, maar door de verlenging ligt hij nu tot medio 2022 vast in De Kuip. Op dit moment speelt de 22-jarige middenvelder op huurbasis voor FC Luzern in de Zwitserse Super League en na dit seizoen zal hij dus nog één jaar vastliggen bij Feyenoord.

Frank Arnesen, technisch directeur van de Rotterdammers, heeft vertrouwen dat de jonge Hagenaar volgend jaar zijn waarde zal bewijzen voor Feyenoord. "We houden de ontwikkeling van Jordy na zijn verhuur goed in de gaten en zijn blij om te zien dat het al zo snel goed uitpakt. Dat hij nu meters kan maken op het hoogste niveau is goed voor hem en goed voor Feyenoord. Na de zomer kan hij met meer bagage hier bij ons voor zijn kans gaan."

De middenvelder debuteerde in oktober 2020 in de hoofdmacht van Feyenoord en heeft tijdens zijn huurperiode in Zwitserland, die nu twee maanden duurt, al tien wedstrijden gespeeld voor Luzern. Daarin kwam hij nog niet tot scoren.