'Heb Koeman gevraagd om twee of drie duels, zodat ik mijn voetbal kan laten zien'

'Heb Koeman gevraagd om twee of drie duels, zodat ik mijn voetbal kan laten zien'

28-03-2021 08:28
27

Miralem Pjanic is niet blij met zijn reserverol bij FC Barcelona. De middenvelder kreeg al een reprimande van trainer Ronald Koeman nadat hij in de Italiaanse media zijn onvrede liet blijken. De Bosniër denkt niet aan een vertrek en vraagt om een kans.

"Ik heb niet voor Barcelona getekend om een jaar later weer weg te gaan, ik heb getekend om historie te schrijven bij een club die al me al jaren opvalt", reageert Pjanic in een uitgebreid interview met El Mundo Deportivo op het gerucht dat hij na dit seizoen alweer mag vertrekken uit Camp Nou. "Ik ben naar Barcelona gekomen vanwege mijn speelstijl en ervaringen als een winnaar, dat wil ik aan de club bijdragen."

Een vertrek na één seizoen behoort niet tot de mogelijkheden voor Pjanic, die een aantal duidelijke doelen heeft bij Barça. "Ik wil met Barcelona de Champions League winnen. Ik wil ook helpen om de dubbel (La Liga en Copa del Rey, red.) binnen te slepen dit seizoen. Dat is mijn mentaliteit, ik geef nooit op. Ik heb Koeman gevraagd om twee of drie wedstrijden, zodat ik mijn voetbal kan laten zien", sluit hij af.