Bakker twijfelt over PSG-toekomst: 'Nog een paar maanden, dan zien we wel'

Bakker twijfelt over PSG-toekomst: 'Nog een paar maanden, dan zien we wel'

28-03-2021 09:50
47

Mitchel Bakker speelt sinds de komst van Mauricio Pochettino bij Paris Saint-Germain een steeds kleinere rol bij de grootmacht uit Parijs. De Nederlander denkt na over een vertrek, om meer aan spelen toe te komen.

Bakker zit bij de selectie van Jong Oranje op het EK O21. De vleugelverdediger speelde onder Thomas Tuchel veel bij Paris Saint-Germain, onder Pochettino krijgt hij minder kansen. "De wedstrijden uit Frankrijk worden hier niet uitgezonden en ik speel er ook wat minder dan voorheen. Ik ben blij dat ik bij Jong Oranje mag zijn", begint Bakker in gesprek met de NOS.

Dat hij minder speelt bij PSG de laatste tijd, ligt volgens Bakker ook aan de trainerswissel. "Ja, onder andere. Pochettino maakt keuzes en houdt zich vast aan bepaalde mensen. Ik speel wat minder", vervolgt Bakker, die hierover al gesproken heeft met de Argentijnse manager. "Ik heb al met hem gezeten ja, zeker. Hij vertelt me dat ik mijn best moet doen en dat mijn kansen vanzelf komen. Het is niet makkelijk, dat weet iedereen. Dat weet ik zelf ook."

Wanneer Bakker gevraagd wordt of hij nadenkt over een vertrek om meer aan spelen toe te komen, slaat de twijfel toe. Na een stilte gaat hij verder. "Ik heb nog een paar maanden in Parijs, voordat de transfermarkt opengaat. Dan zien we het wel, ik zit wel op mijn plek."