'City, United en Real willen Kane: Spurs-spits neemt na EK besluit over toekomst'

'City, United en Real willen Kane: Spurs-spits neemt na EK besluit over toekomst'

28-03-2021 11:36
21

Harry Kane sluit een vertrek bij Tottenham Hotspur niet bij voorbaat uit. De 27-jarige spits wil pas na het EK een besluit nemen over zijn toekomst.

Volgens onder meer Sky Sports mag Kane zich in de belangstelling verheugen van Manchester United, Manchester City en Real Madrid. De aanvoerder van Engeland wil zich met het oog op het EK echter niet laten afleiden door transfergeruchten.

Kane kan dit seizoen zijn eerste grote prijs winnen met Tottenham, dat het in de finale van de League Cup opneemt tegen City. De ploeg van manager José Mourinho moet in de Premier League echter nog vol aan de bak. De achterstand op nummer vier Chelsea, dat het laatste Champions League-ticket momenteel in handen heeft, bedraagt drie punten.

Sky Sports weet dat het succes van Tottenham in het slot van het seizoen weleens bepalend kan zijn voor de toekomst van Kane. "Dat is nu een moeilijke vraag om te beantwoorden", reageert Kane op de vraag of de geruchten over een transfer van invloed zijn op zijn spel. "Het is belangrijk dat mijn volledige focus bij de komende interlands, de rest van het seizoen met Spurs en het EK is."

"Om nu aan de speculaties en geruchten te denken zou schadelijk zijn voor mijn eigen prestaties", voegt Kane daaraan toe. "Ik probeer zoveel mogelijk weg te blijven van alle speculaties."