'Koeman wil trio spelers langer bij Barça houden: Man United ligt op de loer'

'Koeman wil trio spelers langer bij Barça houden: Man United ligt op de loer'

Gepubliceerd: zondag 28 maart 2021 om 15:03zo 28-03-2021 om 15:03

FC Barcelona hoopt de contracten van Ousmané Dembélé, Óscar Mingueza en Ilaix Moriba spoedig te verlengen. Vooral voor Dembélé is er de nodige sluimerende interesse: zo zou Manchester United de situatie van de Fransman in Camp Nou in de gaten houden.

Dat meldt het Spaanse Diario SPORT zondag. Het contract van Dembélé bij Barcelona loopt nog door tot de zomer van 2022. Mocht de club het niet met de aanvaller eens worden over een nieuw contract, dan zal het naar verluidt aankomende zomer overgaan op een verkoop, aangezien het dan nog wat aan Dembélé kan verdienen. In de financiële situatie waarin Barcelona op dit moment zit kan het zich niet veroorloven een speler als Dembélé gratis de deur uit te laten lopen.

Waar Barça het contract van Dembélé graag open zou willen breken, geldt dat ook voor de verbintenissen van Mingueza en Moriba. Beide spelers beleefden onder Ronald Koeman hun doorbraak in het eerste elftal en maken een belangrijk onderdeel uit van de toekomstplannen van de Nederlandse trainer. Er wordt verwacht dat de gesprekken met Moriba en Mingueza soepeler zullen verlopen. Dembélé vraag (vooralsnog) een te hoog salaris, zo weet SPORT.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws