Tadic reageert op Makkelie-moment: Ronaldo was overduidelijk gefrustreerd

Tadic reageert op Makkelie-moment: "Ronaldo was overduidelijk gefrustreerd"

28-03-2021 16:15
61

Cristiano Ronaldo reageerde zaterdagavond in de slotfase van Servië - Portugal 2-2 woest op de arbitrage, die onder leiding stond van Danny Makkelie. De Portugees dacht te scoren, maar kreeg geen goal. Dusan Tadic snapt Ronaldo wel.

Servië - Portugal leek in een 2-2 gelijkspel te eindigen, tot Ronaldo nog een keer opdook voor de goal en de bal tergend langzaam over de lijn leek te gaan. Leek, want zowel assistent-scheidsrechter Mario Diks als Makkelie gaf geen goal, terwijl het er wel een was. Een videoscheidsrechter was er niet. Ronaldo was z'n emoties niet de baas en reageerde kwaad op Diks en Makkelie.

"Ronaldo was overduidelijk gefrustreerd", reageert Tadic na afloop. "Dat tekent zijn karakter en laat zien dat hij een constant hongerig is, het is een winnaar. Het was een lastige situatie, maar gelukkig hadden we het geluk aan onze zijde. We waren dapper en hebben gevochten."

Stefan Mitrovic haalde de bal in de 93e minuut van de lijn. "Ronaldo kijkt op zijn manier naar de situatie. Ik snap dat hij boos is, maar ik denk niet dat de bal over de lijn is geweest. We zijn blij met het resultaat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!