Lang verlaat Jong Oranje in tranen, maar schade valt mee: Het was wel verdrietig

Lang verlaat Jong Oranje in tranen, maar schade valt mee: "Het was wel verdrietig"

29-03-2021 08:38
31

Bij zijn vertrek uit het trainingskamp van Jong Oranje vloeiden er tranen, maar de blessures van Noa Lang lijken mee te vallen. Club Brugge denkt de 21-jarige aanvaller op korte termijn terug te hebben.

Lang zal 'even onbeschikbaar zijn', weet Het Laatste Nieuws. De schade valt mee, maar door een bovenbeenblessure en bloeduitstortong rond de knie de kans is klein dat hij de komende twee weken tegen Anderlecht en Royal Excel Mouscron in actie komt. 'Alles om Lang topfit te krijgen voor de play-offs', klinkt het.

Wedden

Meer odds

Zondag verliet Lang de selectie van Jong Oranje in Hongarije, nadat hij tegen Duitsland (1-1) geblesseerd raakte en huilend het veld verliet. "Het was wel verdrietig", vertelt Erwin van de Looi aan Voetbal International. "Vanmorgen is hij met de dokter op pad gegaan voor een scan, daarna hebben we met z'n drieën gesproken. Hoe het met hem ging en wat praktische zaken. Daarna heeft hij mee geluncht en hebben we afscheid van elkaar genomen."

Het afscheid viel Lang zwaar. "Wat die tranen zeggen? Dat hij heel erg gemotiveerd was om hier te zijn en om hier te laten zien dat hij een goede voetballer was. En om hier te presteren", zegt Van de Looi. "Het had ons toernooi, maar zeker ook zíjn toernooi moeten worden, dat had hij wel in zijn hoofd."