'Derde Milan-seizoen voor Zlatan in aantocht, alleen handtekening ontbreekt nog'

'Derde Milan-seizoen voor Zlatan in aantocht, alleen handtekening ontbreekt nog'

29-03-2021 09:38 Laatste update: 09:55
7

Als het aan AC Milan ligt wordt het verblijf van Zlatan Ibrahimovic in de Italiaanse stad met een jaar verlengd. De huidige nummer twee van de Serie A heeft de knoop definitief doorgehakt en hoopt nog een extra jaar gebruik te kunnen maken van de diensten van de Zweedse topaanvaller.

Zlatan kwam in de zomer van 2019 over van het Amerikaanse Los Angeles Galaxy en kende, na omstandigheden, een prima debuutseizoen. De Zweed was lange tijd uit de roulatie vanwege een blessure, maar kwam in zijn eerste seizoen bij Milan tot tien treffers in achttien competitiewedstrijden.

In het huidige seizoen loopt Zlatan één-op-één in de Serie A. Het bestuur van de Rossoneri heeft daardoor besloten dat de club het contract van Ibrahimovic met één jaar wil verlengen, weet Gazzetta Dello Sport. Het verlengen van het contract gaat Milan 10,5 miljoen euro kosten.

Volgens de Italiaanse sportkrant is het nu wachten op het moment dat Zlatan zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis. De Zweed is momenteel op pad met de nationale selectie van het Scandinavische land, waarmee hij zondagavond met 0-3 wist te winnen van Kosovo.