Cambuur maakt contractnieuws bekend: verlengingen, opzeggingen en twijfelgevallen

Cambuur maakt contractnieuws bekend: verlengingen, opzeggingen en twijfelgevallen

Gepubliceerd: maandag 29 maart 2021 om 17:41ma 29-03-2021 om 17:41

Laatste update: maandag 29 maart 2021 om 19:01ma 29-03-2021 om 19:01

SC Cambuur heeft contractnieuws. De Leeuwarders gaan na dit seizoen in ieder geval afscheid nemen van twee spelers. Van een aantal spelers, waaronder vedette Robert Mühren, is het nog onduidelijk of ze komend seizoen zullen uitkomen voor Cambuur.

Via de clubkanalen maakt Cambuur bekend dat Sven Nieuwpoort en Stanley Akoy in ieder geval transfervrij zullen vertrekken. Daartegenover staat dat Cambuur de aflopende contracten van Calvin Mac-Intosch, Jamie Jacobs en Michael Breij verlengt met een jaar. Ook wordt het contract van doelman Sonny Stevens automatisch verlengd bij promotie en is de club in gesprek met Erik Schouten en Doke Schmidt over een verlenging.

Cambuur meldt ook dat men aan het eind van het seizoen in gesprek gaat met topschutter Mühren, wiens contract ook afloopt. De club heeft de afspraak met de spits gemaakt om dan pas te kijken naar een eventuele contractverlenging. Voor Giovanni Korte, Ragnar Oratmangoen, Jarchinio Antonia en Delano Ladan is het perspectief minder rooskleurig. Het viertal beschikt over een aflopend contract in Leeuwarden en Cambuur plaatst ze 'voorlopig even in de wachtkamer'. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie benadrukt wel dat een eventuele contractverlenging nog niet is uitgesloten voor Korte, Oratmangoen, Antonia en Ladan.

Momenteel strijdt Cambuur voor promotie naar de Eredivisie. De formatie van trainer Henk de Jong staat momenteel op de eerste plek, die recht geeft op directe promotie. Het gat met de nummer drie is acht punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws