Advies voor gewilde Beukema: 'Als je kijkt naar opties, dan is hij interessant'

Advies voor gewilde Beukema: 'Als je kijkt naar opties, dan is hij interessant'

Gepubliceerd: maandag 29 maart 2021 om 22:26ma 29-03-2021 om 22:26

Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen begrijpt waarom de Nederlandse (sub)topclubs interesse tonen in verdediger Sam Beukema. Naar verluidt houden Feyenoord, AZ en FC Utrecht hem in de gaten.

Van Wonderen gaat voor de camera van ESPN kort in op de interesse. "Wat in hem aan wil raden is om goed te luisteren naar de clubs die belangstelling hebben, om te horen wat het plan is met hem. Wat gaat de volgende stap zijn? Met welke trainer ga je werken? Dat is enorm belangrijk. Daar krijg je een gevoel bij. Als de mogelijkheid er is, zal je een keuze moeten maken."

Beukema knokte zich bij Go Ahead, waar hij niet zo lang geleden nog voetbalde met een amateurcontract op zak, in de basis. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het elftal. "Sam is al eens eerder afgeschreven, dat het perspectief niet zo groot was voor hem", vervolgt Van Wonderen. "Hij laat bij ons elke week zien dat hij bezig is zich te ontwikkelen, in verdedigend én aanvallend opzicht. Ik kan me voorstellen dat veel clubs daar achteraan zitten. De kern van die jongen is heel goed. Als je dan kijkt naar alle opties op die plek, dan is hij heel interessant."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de beste vervolgstap voor Beukema?

Feyenoord
28%
AZ
32%
FC Utrecht
19%
Lang verblijf bij Go Ahead
4%
Andere club...
17%
(2999 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws