Daar gaan we weer: zus van Ronaldo neemt het op voor broer en fileert Makkelie

Daar gaan we weer: zus van Ronaldo neemt het op voor broer en fileert Makkelie

29-03-2021 23:43 Laatste update: 29-03-2021 23:43
45

Het was hét moment van de wedstrijd tussen Portugal en Servië: de niet toegekende treffer van Cristiano Ronaldo. De inzet van de Portugees leek volledig over de doellijn van Servië te zijn, maar Danny Makkelie en zijn assistent Mario Diks namen het niet waar. De zus van Ronaldo, Katia Aveiro, reageert verontwaardigd.

Ronaldo gooide na het laatste fluitsignaal van Makkelie zijn aanvoerdersband op de grond en beende van het veld. Het kwam hem op kritiek te staan van een aantal analisten. Dit is echter tegen het zere been van Ronaldo's zus, Katia. 'Cristiano is een symbool van de natie', begint ze op haar Instagram-pagina. 'Portugal is beroofd, het is een schandaal. '

Katia vond de actie van Ronaldo na de beslissing van Makkelie nog wel meevallen. Ze doet er zelfs nog een schepje bovenop. 'Dat viel nog mee, zijn intentie was om de aanvoerdersband naar het gezicht van de scheidrechter te gooien na wat hij en zijn assistent ons aan hadden gedaan. Desondanks durfden een aantal 'experts' op televisie Cristiano's actie te bekritiseren, ook al walgen we allemaal van wat er gebeurd is', sluit zus Katia haar tirade af.

Door de beslissing van Team Makkelie eindigde de wedstrijd tussen Servië en Portugal in een 2-2 gelijkspel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast