Beukema bevestigt Kraay junior-gerucht: 'Weet niet hoe hij erbij kwam, kans groot'

Beukema bevestigt Kraay junior-gerucht: 'Weet niet hoe hij erbij kwam, kans groot'

Gepubliceerd: dinsdag 30 maart 2021 om 00:00di 30-03-2021 om 00:00

Laatste update: dinsdag 30 maart 2021 om 00:02di 30-03-2021 om 00:02

Sam Beukema lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van Go Ahead Eagles. De verdediger geeft na de wedstrijd tegen FC Den Bosch (3-3) aan dat hij verwacht dat er binnen een aantal weken een akkoord is bereikt met een Eredivisie-club. Welke club wil Beukema niet zeggen.

"Ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in om erover te praten nu", begint een teleurgestelde Beukema na het 3-3 gelijkspel tegen hekkensluiter Den Bosch voor de camera van ESPN. "Er is zeker interesse. Er speelt ook best wel wat. De interesse is mooi, daar ben ik blij en trots op. Het zal de komende weken blijken wat er gaat gebeuren."

Beukema gaf in een eerder interview met Voetbal International aan dat hij een stap als Perr Schuurs, die van Fortuna Sittard naar Ajax vertrok, niet uit de weg zou gaan. "Als hij dat kan, waarom zou ik het dan niet kunnen. Ik weet dat ik goed bezig ben en een goede ontwikkeling te pakken heb. Een tussenstap, als ik die over kan slaan, ga ik dat niet uit de weg. Ik ga uit van eigen kracht, voel dat er nog veel meer inzit."

Hans Kraay jr. gaf vorige week vrijdag al aan dat er snel nieuws verwacht kan worden rondom Beukema. De Go Ahead-verdediger kreeg die uitspraak ook mee en kan er om lachen. "Ik weet niet hoe Hans erbij kwam, maar de kans is wel groot dat er binnen drie weken wat rond is", geeft hij eerlijk toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is de beste vervolgstap voor Beukema?

Feyenoord
28%
AZ
32%
FC Utrecht
19%
Lang verblijf bij Go Ahead
4%
Andere club...
17%
(2999 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws