'Streuer krijgt zijn zin: Franse topclub meldt zich voor Drommel'

'Streuer krijgt zijn zin: Franse topclub meldt zich voor Drommel'

30-03-2021 09:16 Laatste update: 09:24
175

De transfersoap rond FC Twente-doelman Joël Drommel heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Een Franse club uit de top vier van de Ligue 1 zou zich gemeld hebben bij de Tukkers om Drommel na dit seizoen over te nemen.

Drommel is persoonlijk al akkoord met een overstap naar PSV, maar de clubs zijn het vooralsnog niet eens over de transfersom. PSV vindt de vraagprijs van Twente te gortig, waardoor een akkoord nog altijd niet bereikt is. "Jan Streuer (technisch directeur van Twente, red.) hoopt natuurlijk dat er meerdere partijen komen. Nu is er een club uit Frankrijk geweest, uit de top-vier", vertelt RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing in de Oosttribune.

Ondanks de vermeende interesse verwacht van Wissing niet dat Drommel naar het buitenland gaat. "Maar Drommel wil niet naar Frankrijk, want die heeft in principe een akkoord met PSV. Dus die kan dan zeggen: dan blijf ik lekker bij FC Twente", vervolgt van Wissing. Oud-voetbaltrainer Jan van Staa denkt dat de interesse vanuit Frankrijk Drommel niet onberoerd laat. "Dat is logisch. Die is al helemaal klaar met PSV. Die heeft een contract gezien waarbij hij denkt: wat ga ik nou verdienen? Dat is logisch dat hij denkt: jongens, dit gaat me niet meer wegglippen", stelt van Staa.