Salah stoïcijns over vermeende interesse van Real: 'Het belangrijkste voor mij'

Salah stoïcijns over vermeende interesse van Real: 'Het belangrijkste voor mij'

30-03-2021 09:57
31

Mohamed Salah blijft de gemoederen in Spanje flink bezig houden. De Egyptische sterspeler werd al diverse keren gelinkt aan een overstap naar de Spaanse competitie en houdt zelf alle opties open.

De 28-jarige Salah, die momenteel op pad is met de nationale ploeg van Egypte, beschikt over een contract tot medio 2023 in Liverpool. De buitenspeler kende grote successen bij The Reds, maar botste in het huidige seizoen al een aantal keer met trainer Jürgen Klopp. In een interview met de Spaanse krant Marca is de buitenspeler zeer duidelijk over zijn verhouding met de Duitser. "Het is een normale relatie tussen twee professionals, dat is hoe ik het zou beschrijven."

Ook ging Salah in op de vermeende interesse van topclubs FC Barcelona en Real Madrid. Vooral laatstgenoemde wordt veelal genoemd wanneer het gaat over de toekomst van Salah. De Egyptenaar wil zelf niet al te veel kwijt over de interesse. "We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar ik praat er liever niet over. Het is niet aan mij." Toch steekt Salah niet onder stoelen of banken dat hij ooit wel in Spanje wil voetballen. "Waarom niet? Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Maar misschien op een dag.. Ik hoop vooral nog lang te kunnen blijven voetballen, prijzen te blijven winnen en mijn team te blijven helpen. Dat is het belangrijkste voor mij."