FC Groningen hoopt op groen licht van Robben: 'We zeggen zijn contract niet op'

FC Groningen hoopt op groen licht van Robben: 'We zeggen zijn contract niet op'

30-03-2021 19:57
45

FC Groningen wil graag langer door met Arjen Robben. Het contract van de aanvaller loopt af, maar wordt niet opgezegd. Ondanks dat Robben op het veld weinig heeft kunnen laten zien, wil Groningen met hem door, mits Robben dat zelf ook ziet zitten.

Het verhaal ging dat Robben vroegtijdig een einde aan z'n carrière zou maken, maar dat lijkt niet aan de orde. Hij is druk bezig om weer fit te worden. "Het zal je niet verbazen dat als Arjen zegt dat hij nog een jaar door wil, wij zeggen: heel erg graag", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegen FC Groningen TV.

Robben speelde dit seizoen slechts 44 minuten in twee Eredivisie-wedstrijden. Desondanks is Fledderus meer dan tevreden. "Ondanks dat Arjen weinig minuten heeft kunnen maken in de Eredivisie, zijn we heel blij met de rol die hij heeft. Hij is elke dag op de club, werkt keihard en is een voorbeeld voor de jongens. Het is voor ons ongekend waardevol om hem bij FC Groningen te hebben, dus wij gaan zijn contract niet opzeggen. We hopen dat we langer met elkaar doorkunnen, maar dat hangt af van zijn fitheid de komende periode. Dan kijken we verder."