Wijnaldum viert zevenklapper Oranje niet: 'Toch wel een beetje teleurgesteld'

Wijnaldum viert zevenklapper Oranje niet: 'Toch wel een beetje teleurgesteld'

Gepubliceerd: dinsdag 30 maart 2021 om 22:56di 30-03-2021 om 22:56

Laatste update: dinsdag 30 maart 2021 om 23:17di 30-03-2021 om 23:17

Het begon als een frustrerende avond en eindigde met een zevenklapper: Georginio Wijnaldum is toch 'een beetje teleurgesteld' na de 0-7 zege van het Nederlands elftal op Gibraltar.

"Het begon frustrerend", reageert aanvoerder Wijnaldum bij de NOS. "We kregen weer genoeg kansen, maar het was hetzelfde verhaal als tegen Letland. Je krijgt wel het gevoel: daar gaan we weer. In de kleedkamer waren we natuurlijk teleurgesteld, maar tegelijkertijd zeiden we tegen elkaar dat we zo door moesten gaan met kansen creëren. Alleen: iets meer goals maken."

"Als je aan het begin van de wedstrijd had gezegd dat we met 0-7 zouden winnen, had iedereen het een goede uitslag gevonden. Nu ben je toch nog wel een beetje teleurgesteld, omdat je een aantal grote kansen niet afmaakt. Het zegt ook wel wat dat we de goals niet vierden, want we wilden een hogere uitslag. Al met al is het een goed resultaat."

Blind valt uit
Smet op de Oranje-zevenklapper was het uitvallen van Daley Blind. Gevraagd wordt voor een zware knieblessure. "Ik weet het niet... Iedereen heeft gezien dat hij van het veld gedragen werd. Dat is meestal niet positief. Maar ik hoop dat het meevalt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws