Van As hoopt op Feyenoord-spits Vente: We zijn gecharmeerd van Dylan

Van As hoopt op Feyenoord-spits Vente: "We zijn gecharmeerd van Dylan"

Gepubliceerd: woensdag 31 maart 2021 om 11:00wo 31-03-2021 om 11:00

Roda JC hoopt ook na dit seizoen over Dylan Vente te kunnen beschikken. De spits wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord en heeft in Rotterdam nog een contract tot 2022.

Roda is financieel aan handen en voeten gebonden en zal creatief moeten zijn om Vente nog een jaar in het Parkstad Limburg Stadion te houden. Toch hoopt technisch directeur Jeffrey van As op een deal met Feyenoord. Er is nog geen contact geweest met de club uit Rotterdam. "We zijn gecharmeerd van Dylan. Dat we hem heel graag bij ons willen houden, lijkt me duidelijk. We zijn heel erg blij met hem", zegt Van As tegen VoetbalPrimeur.

Roda wist zich in de afgelopen transferperiode voor minstens een half jaar te versterken met Vente, die ook in de belangstelling stond van NAC Breda en een aantal Eredivisie-clubs. Hij werd vorig jaar door Feyenoord verhuurd aan RKC Waalwijk, waar hij in zeventien Eredivisie-wedstrijden geen enkele keer scoorde. Bij Roda heeft Vente zijn draai duidelijk beter gevonden: in negen wedstrijden maakte hij daar vier goals.

Vente (21) maakte in 2008 de overstap van de amateurs van VV Smitshoek naar Feyenoord. Hij doorliep diverse jeugdelftallen en debuteerde op 14 september 2017 in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Een doorbraak in het eerste van Feyenoord lijkt er niet in te zitten voor Vente.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Vente moet bij Roda JC blijven

Ja
90%
Nee
10%
(742 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws