Bayern-topman ontkent interesse in Haaland: 'Wij hebben de beste ter wereld al'

Bayern-topman ontkent interesse in Haaland: 'Wij hebben de beste ter wereld al'

31-03-2021 12:12
22

Bayern München-topman Karl-Heinz Rummenigge denkt dat Robert Lewandowski nog lang niet versleten is. De geruchten dat Der Rekordmeister geïnteresseerd is in Erling Haaland van Borussia Dortmund verwijst hij naar het rijk der fabelen.

"Ik snap niet waar deze geruchten vandaan komen", zegt Rummenigge tegen BILD over de vermeende interesse in het Noorse doelpuntenkanon. Bayern shopte in het verleden al meermaals bij de grote rivaal, maar Dortmund hoeft dus niet te vrezen dat ook Haaland naar de Allianz Arena vertrekt. "Ik kan alleen maar zeggen dat we de beste speler ter wereld op die positie hebben."

Volgens Rummenigge kan de 32-jarige Pool nog jaren mee. De Bundesliga-kampioen overweegt zelfs zijn tot medio 2023 lopende contract te verlengen. "Gezien zijn professionalisme en de manier waarop hij traint, is het einde dan nog niet in zicht."

Bayern kreeg dinsdag wel een forse tegenvaller te verwerken. Lewandowski heeft een knieblessure opgelopen en staat ongeveer een maand aan de kant. Hij mist daardoor onder meer de confrontaties met Paris Saint-Germain in de Champions League.