Heracles komt met contractnieuws: aanvoerder Pröpper stuurt aan op vertrek

Heracles komt met contractnieuws: aanvoerder Pröpper stuurt aan op vertrek

31-03-2021 12:26
48

Robin Pröpper heeft een aanbieding van Heracles Almelo om zijn aflopende contract te verlengen voorlopig naast zich neergelegd. De 27-jarige aanvoerder en steunpilaar heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur.

Heracles heeft woensdag duidelijkheid gegeven over de aflopende contracten in de selectie van trainer Frank Wormuth. Onder meer Pröpper is op weg naar de uitgang. "We hebben Robin Pröpper in februari een nieuw contractvoorstel gedaan. Robin heeft echter aangegeven zich in eerste instantie te willen oriënteren op andere kansen", vertelt technisch directeur Tim Gilissen.

Wedden

Meer odds

Daarnaast nemen linksback Jeff Hardeveld en reservedoelman Daniel Mesenhöler komende zomer afscheid van Heracles. Zij krijgen geen nieuwe verbintenis. Mats Knoester blijft wél in het Polman Stadion. "De optie in zijn contract hebben we gelicht", stelt Gilissen, die ook met Tim Breukers in gesprek gaat over een langer verblijf. "Onze intentie is een jaar langer met elkaar door te gaan. Daarbij willen we Tim ook ondersteunen met het starten van een traject ter voorbereiding op een maatschappelijk carrière."

Heracles gaat Lucas Schoofs, Koen Bucker en Mohamed Amissi eveneens een nieuw contractvoorstel doen. "Datzelfde geldt voor Navajo Bakboord, die we hebben gecomplimenteerd voor zijn mentaliteit en veerkracht gedurende zijn revalidatie. Dat willen we waarderen met een nieuwe verbintenis", aldus Gilissen.