Met Groningen in gesprek over contractverlenging: 'Dat is een mooi signaal'

Met Groningen in gesprek over contractverlenging: 'Dat is een mooi signaal'

31-03-2021 19:34 Laatste update: 19:37
22

FC Groningen maakte woensdag bekend langer door te gaan met algemeen directeur Wouter Gudde, maar De Trots van het Noorden is nog niet klaar. De club hoopt ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus langer aan zich te binden.

Het contract van Fledderus loopt in de zomer van 2024 af, maar Groningen wil zijn vertrouwen laten blijken door hem nu al een nieuw aanbod te doen. Gudde verlengde zijn contract tot medio 2026 en een verlenging van Fledderus zou goed in het vijfjarenplan van Groningen passen.

"De club heeft aangegeven ook met mij over een nieuw contract te willen praten", bevestigt Fledderus in gesprek met Voetbal International. "Dat is een mooi signaal en ik sta positief tegenover die gesprekken. We werken namelijk met een goed team aan een mooi plan en er is nog genoeg werk te verrichten."

Fledderus is op dit moment druk bezig met de invulling van de selectie voor komend seizoen. Groningen wil graag langer door met routinier Arjen Robben. "De aanwezigheid van Arjen is in alle opzichten van grote waarde voor ons", geeft Fledderus aan. "Dus wij gaan zijn contract zeker niet opzeggen. Het is aan hem."