PSV zegt tien contracten formeel op, maar houdt 'kind van de club' wel binnenboord

PSV zegt tien contracten formeel op, maar houdt 'kind van de club' wel binnenboord

Gepubliceerd: woensdag 31 maart 2021 om 20:14wo 31-03-2021 om 20:14

PSV heeft tien spelers te kennen gegeven dat ze hun aflopende contracten formeel zullen opzeggen. Dat meldt de club op de officiële kanalen. Het gaat daarbij alleen om spelers die in Jong PSV spelen, want in de A-selectie blijft iedereen nog minstens een jaar binnenboord.

Dat is ook te danken aan het feit dat PSV de optie van één jaar op Armando Obispo wél heeft gelicht. De op De Herdgang opgeleide verdediger lag ook tot medio 2021 vast, maar de Eindhovenaren willen hem graag houden en hebben derhalve besloten om hem een jaar langer te binden. Obispo maakte onlangs zijn rentree nadat hij aan het begin van dit seizoen een blessure opliep.

De spelers die te horen hebben gekregen dat hun contracten niet worden verlengd, zijn Kyan van Dorp, Gregory Kuisch, Kees van Lindert, Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink, Robin Schoonbrood, Mark Spenkelink en Kristofer Kristinsson. Justin de Haas en Rico Zeegers, die verhuurd zijn aan respectievelijk Dinamo Zagreb en MVV, kunnen ook geen contractverlenging verwachten.

Dit weekend hervat PSV de competitie met een thuiswedstrijd tegen Heracles. Na de 2-0 nederlaag bij AZ van anderhalve week geleden zijn de Eindhovenaren in een felle strijd om plek twee verwikkeld en moeten ze de Alkmaarders van zich af zien te houden. Ook Vitesse doet nog mee om plek twee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws