Emmen zwaait De Leeuw vast uit: 'Groningen kan hem dat garanderen en wij niet'

Emmen zwaait De Leeuw vast uit: 'Groningen kan hem dat garanderen en wij niet'

31-03-2021 23:30
56

FC Emmen heeft tien spelers een formele opzegging van hun aflopende contracten gestuurd. De Eredivisionist uit Drenthe wil wel graag verder met Caner Cavlan en Nick Bakker en heeft de gesprekken met dat tweetal opgestart.

Op de website van Emmen valt te lezen dat de aflopende contracten van een tiental spelers voorlopig niet verlengd worden. Dat gaat om Keziah Veendorp, Marko Kolar, Felix Wiedwald, Ferhat Gorgülü, Hilal Ben Moussa, Dennis Telgenkamp, Ricardo van Rhijn, Robbert de Vos, Paul Gladon en Stefan van der Lei.

De club wil wel verder met Bakker en Cavlan en dus geeft voorzitter Ronald Lubbers aan dat de gesprekken met die twee spelers al zijn opgestart. Naast de tien spelers met een aflopend contract zal ook Michael de Leeuw de club gaan verlaten. Hij trekt naar FC Groningen en dat begrijpt Lubbers wel. "Groningen kan hem momenteel Eredivisievoetbal garanderen en dat kunnen wij nu even niet."

Toch verwacht en weet de voorzitter dat de ervaren spits in zijn laatste wedstrijden voor Emmen zijn best zal blijven doen. "Ik weet zeker dat Michael er alles aan zal doen om handhaving veilig te stellen. We hadden Michael graag binnenboord gehouden."