'Hahn gegadigde bij oude club, afwachten of hij van plan is te vertrekken'

'Hahn gegadigde bij oude club, afwachten of hij van plan is te vertrekken'

01-04-2021 07:38
20

Art Langeler begint volgend seizoen aan zijn tweede termijn bij PEC Zwolle. Dat gaat hij doen met een flink gewijzigd elftal: de clubleiding heeft aan negen spelers laten weten hun contract formeel op te zeggen. In de zoektocht naar nieuwe spelers komt al snel de naam van Warner Hahn naar boven in het geruchtencircuit.

Thomas Lam, Mike van Duinen, Reza Ghoochannejhad en Jesper Drost. Zomaar een greep uit de namen van spelers die volgend seizoen waarschijnlijk niet meer actief zijn bij PEC. De Blauwvingers moeten ook op zoek naar een nieuwe keeper en De Stentor laat de naam van Hahn vallen. De sluitpost kende in 2014/2015 al een succesvolle periode bij De Blauwvingers.

Hahn vertrok afgelopen winter naar België om een buitenlands avontuur aan te gaan bij RSC Anderlecht, maar is daar tweede keus. Het is de vraag of de keeper na een half jaartje alweer van plan is om te vertrekken bij de Belgische club.

PEC hoopt daarnaast het contract van Virgil Misidjan te verlengen, maar dat lijkt een lastig verhaal te worden. De rappe vleugelaanvaller kan in het buitenland 'een veelvoud verdienen van wat hij in Zwolle opstrijkt', zo sluit De Stentor af.