Piqué spreekt duidelijk Barça-doel uit: 'Zal er alles aan doen om dan te spelen'

Piqué spreekt duidelijk Barça-doel uit: 'Zal er alles aan doen om dan te spelen'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 10:06do 01-04-2021 om 10:06

Gerard Piqué hoopt er volgende week zaterdag weer bij te zijn, wanneer FC Barcelona het opneemt tegen aartsrivaal Real Madrid. De verdediger staat al een flinke tijd langs de kant met een knieblessure, maar wil in El Clásico zijn rentree maken.

"Ik zal er alles aan doen om tegen Real Madrid weer te spelen", vertelt Piqué in gesprek met TV3. "Ik zal er elke dag vol voor gaan en hoop snel te herstellen." Het zou een flinke meevaller zijn voor Ronald Koeman, die de laatste tijd regelmatig met Frenkie de Jong centraal achterin speelde.

Piqué baalt er echter wel van dat er in deze coronatijden geen supporters aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijden tegen Real Madrid. "Voor ons is het essentieel om er publiek bij te hebben. Je wil strijden voor de fans, we spelen voor de mensen. Nu lijkt het, zonder de supporters, soms op een training", stelt Piqué, die blij is dat Joan Laporta de nieuwe president wordt van de club.

Zelf heeft hij er ook over nagedacht om zich beschikbaar te stellen. "Ik weet niet of ik in de toekomst president zal worden. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds een voetballer ben, ik heb het naar mijn zin", sluit Piqué af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws