Willem II zegt contract van aanvoerder en clubicoon op: 'Totaal geen verrassing'

Willem II zegt contract van aanvoerder en clubicoon op: 'Totaal geen verrassing'

01-04-2021 10:50
15

Willem II en Jordens Peters gaan na het lopende seizoen in gesprek over de toekomst. Het contract van de aanvoerder en clubicoon, sinds 2012 actief in Tilburg, loopt af, maar beide partijen hebben geen haast.

Willem II maakte deze week bekend dat het contract van Peters (33) formeel is opgezegd. Het betekent niet dat hij daadwerkelijk vertrekt. "Deze beslissing komt voor mij totaal niet als een verrassing", laat Peters weten aan het Brabants Dagblad.

"De club en ik hebben in december al besproken dat we later in het seizoen met elkaar om tafel zouden gaan, zo richting 1 april. Dat kwam vooral door de sportieve situatie van dat moment. We hadden gehoopt dat we er nu wat rooskleuriger voor zouden staan, maar dat is simpelweg niet zo."

Door de degradatiezorgen in Tilburg heeft beslissen ook geen zin. "Want hoe je het ook wendt of keert: er zit nogal een verschil tussen wel of niet degraderen. De focus moet nu gewoon volledig liggen op het voorkomen van degradatie, dat lijkt me duidelijk. Als dat gelukt is, dan gaan we weer rustig met elkaar praten", zegt Peters.