Ajax wacht onderzoek Blind af: 'Heel erg balen, maar ze hebben spelers genoeg'

Ajax wacht onderzoek Blind af: 'Heel erg balen, maar ze hebben spelers genoeg'

01-04-2021 11:11 Laatste update: 11:36
60

Het is nog onduidelijk hoe het gaat met Daley Blind. De verdediger van Ajax liep in de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar (0-7) een enkelblessure op en werd met een brancard van het veld gedragen. Theo Janssen houdt zijn hart vast.

"We hebben nog helemaal niet gehoord wat er nu aan de hand is", zegt Janssen in de radioshow van Veronica Inside. Blind is volgens bondscoach Frank de Boer geblesseerd geraakt aan zijn enkel. In Nederland wordt hij nader onderzocht. "Het is even afwachten."

"Voor Ajax zou het heel erg balen zijn als hij niet meedoet in de Europa League-wedstrijden", vervolgt Janssen, die echter geen grote problemen voorziet. "Ze hebben natuurlijk vervangers zoals Lisandro Martínez. Ajax heeft spelers genoeg."

Ajax vervolgt de Eredivisie zondag met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. "Heel wisselvallig", zegt Janssen over de Friese ploeg. "Het kan helemaal niks zijn en zomaar een nulletje of vijf worden. En anders wordt het nog steeds 3-1 voor Ajax. Ik denk niet dat ze in de problemen komen."