'Bombazo' in Spanje: Raiola en vader Haaland opgepikt voor gesprek met Barcelona

'Bombazo' in Spanje: Raiola en vader Haaland opgepikt voor gesprek met Barcelona

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 13:08do 01-04-2021 om 13:08

Laatste update: donderdag 1 april 2021 om 13:40do 01-04-2021 om 13:40

Catalonië is in rep en roer: niemand minder dan Mino Raiola en de vader van Erling Haaland zijn geland in Barcelona. Een vertrouweling van Barça-president Joan Laporta ontving de twee.

Het is geen geheim dat Laporta droomt van Haalands komst. Het Noorse wonderkind (20) van Borussia Dortmund werd deze week nadrukkelijk gelinkt aan Manchester City, maar kan óók de overstap maken naar Camp Nou. Het feit dat Raiola en vader Alf-Inge Haaland door journalisten van Diario SPORT is gespot in Barcelona, is koren op de molen.

De Catalaanse krant spreekt van een 'bombazo': Raiola en Haaland senior zijn vermoedelijk in Barcelona voor een oriënterend gesprek met de club van trainer Ronald Koeman. Van een akkoord is nog geen sprake. Een vertrouweling van Laporta pikte het tweetal op bij het vliegveld El Prat. De Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano stelt dat het nieuws 'honderd procent' klopt.

De goede relatie tussen Raiola en Laporta zorgt voor extra hoop bij de Barca-supporters. De invloedrijke zaakwaarnemer zat eerder deze week al om tafel met Dortmund. In het contract van Haaland staat een minimale afkoopsom van 75 miljoen euro, maar de clausule wordt pas in de zomer van 2022 actief. Barça wil naar verluidt tot maximaal 150 miljoen euro gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws