Mbappé slaat terug: 'Best wel vermoeiend, begint na een tijdje wel te irriteren'

Mbappé slaat terug: 'Best wel vermoeiend, begint na een tijdje wel te irriteren'

01-04-2021 13:24
10

Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain in gesprek over een nieuw contract. Hoewel het voor de buitenwereld een 'hot item' is, voelt Mbappé er weinig voor om zich in het openbaar uit te laten over zijn situatie.

"Als er progressie zou zijn geboekt, dan had ik daar allang iets over gezegd", zegt Mbappe, die tot medio 2022 vastligt in Parijs, in de Franse media. Hij voelt dat hij in de media onder een vergrootglas ligt vanwege de geruchten over een voortijdig vertrek bij PSG en zijn prestaties.

"De kritische benadering van de media is inderdaad best wel vermoeiend", verklaart de 22-jarige aanvaller. "Zeker als je onder contract staat bij een club uit je eigen land en je altijd het uiterste van jezelf geeft voor de nationale ploeg. Dat begint na een tijdje wel te irriteren.”

Volgens de sterspeler is zijn situatie anders dan van Franse spelers die in het buitenland spelen. "Ik ben hier altijd en daardoor ook vaker onderwerp van gesprek. Dat is een heel andere situatie, maar ik wist dat dat zou gebeuren toen ik bij PSG tekende. We zullen zien hoe het allemaal uitpakt. Het belangrijkste is om je goed te voelen waar je bent en om elke dag plezier te hebben."