Slecht nieuws voor Real Madrid en Ramos: Clásico en CL-krakers in gevaar

Slecht nieuws voor Real Madrid en Ramos: Clásico en CL-krakers in gevaar

01-04-2021 14:54
8

Sergio Ramos heeft in de afgelopen interlandperiode een spierblessure opgelopen. De verdediger van Real Madrid werd bij zijn terugkeer op het trainingscomplex van De Koninklijke direct onderzocht en daar is slecht nieuws uit voortgekomen.

Op de website van de club valt te lezen dat er een spierblessure in zijn linkerbeen is vastgesteld. Real doet geen uitspraken over de duur van het herstel, maar het lijkt erop dat het treffen met aartsrivaal FC Barcelona van zaterdag 10 april en de dubbele ontmoeting met Liverpool in de Champions League serieus in gevaar komen voor Ramos.

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina spreekt de captain van de Madrilenen zijn teleurstelling uit. 'Soms heb je pech in het leven en dat gebeurt ook in het voetbal. Woensdag na de wedstrijd tegen Kosovo was ik nog even aan het trainen en voelde ik iets in mijn linkerkuit. Nu is bevestigd dat ik een blessure heb. Ik kan niets anders doen dan hard werken en mijn team aanmoedigen.'

Het ontbreken van Ramos in de Champions League zou een serieuze aderlating zijn voor Real. Van de tien voorgaande wedstrijden in het miljardenbal waarin de Spaanse stopper niet van de partij was, verloor De Koninklijke er liefst zeven.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sergio Ramos (@sergioramos)