'Spelers worden betrapt op coronafeestje: politie en Juventus delen straffen uit'

'Spelers worden betrapt op coronafeestje: politie en Juventus delen straffen uit'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 15:17do 01-04-2021 om 15:17

Drie spelers van Juventus zijn in opspraak geraakt door een feestje dat woensdagavond werd gehouden. Weston McKennie, Paulo Dybala en Arthur waren op een privéfeest en hebben daar een boete voor gekregen van de Italiaanse politie.

Woensdagavond om 23.30 uur kreeg de politie in Turijn een melding van een feest in de villa van McKennie. Dat schrijft La Repubblica. De Amerikaan had diverse ploeggenoten en hun vriendinnen uitgenodigd en dat was de reden dat ook Dybala en Arthur aanwezig waren. De politie heeft boetes opgelegd en Juventus heeft aangekondigd dat er zware sancties zullen volgen.

Wat die sancties zullen zijn is nog onduidelijk, maar voor twee van de drie boosdoeners zal een schorsing voor de competitiewedstrijd tegen Torino van komend weekend niet tot de mogelijkheden behoren. McKennie en Arthur zijn geblesseerd, maar Dybala is wel fit om te spelen. Of de Argentijn daadwerkelijk bij de selectie zit, zal moeten blijken.

De berichten komen in een periode waarin veel stafleden en spelers van Juventus positief testen op het coronavirus. Zo werden Merih Demiral en Leonardo Bonucci onlangs al positief getest.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws