'Van Barça naar Real: Raiola in Madrid om te praten over Haaland-transfer'

'Van Barça naar Real: Raiola in Madrid om te praten over Haaland-transfer'

01-04-2021 17:29 Laatste update: 17:44
31

Mino Raiola praat donderdag niet alleen met FC Barcelona over een mogelijke transfer van Erling Haaland, de zaakwaarnemer en de vader van de Noorse spits hebben inmiddels ook gesproken met de clubleiding van Real Madrid. Dat melden verschillende Spaanse media en transferexpert Fabrizio Romano.

Barcelona en Real zijn de eerste twee clubs waarmee Raiola in gesprek gaat voordat er met Haaland een beslissing wordt genomen over de toekomst. Dat de spits na dit seizoen vertrekt bij Borussia Dortmund, lijkt zo goed als zeker. Raiola gaat in overleg met de top-vijf aan clubs die interesse hebben. Hij praat daarbij over 'het project en de voorstellen'. Pas daarna gaat er een keuze gemaakt worden.

Wedden

Meer odds

Het lekken van het nieuws wordt in Spanje gezien als een manier om aan de andere geïnteresseerde partijen te laten zien te laten zien dat er veel interesse is in Haaland. Real en Barcelona zitten in financiële problemen, maar naar verluidt hoopt Raiola op deze manier de andere betrokken partijen op scherp te zetten.

Dortmund is niet van plan om Haaland zonder slag of stoot te laten gaan. Romano meldt dat de Bundesliga-club vast gaat houden aan een vraagprijs van 150 miljoen euro, waar er eerder nog een bedrag van 180 miljoen werd genoemd.