Géén 1 april-grap: einde seizoen voor Belgische speler na grasmaaier-incident

Géén 1 april-grap: einde seizoen voor Belgische speler na grasmaaier-incident

01-04-2021 18:03
11

Maximiliano Caufriez komt dit seizoen niet meer in actie voor STVV, zo meldt de club op de eigen website. STVV wil niet teveel zeggen en spreekt over een blessure opgelopen in 'privésfeer'. Verschillende Belgische media melden echter dat het om een ongeluk gaat met zijn grasmaaier.

Caufriez moet daarmee een goed seizoen noodgedwongen stopzetten. 'Maximiliano Caufriez heeft gisteren een ongeluk gehad in zijn privésfeer. Hij is veilig en wordt momenteel behandeld. Hij zal de komende dagen door onze artsen worden geëvalueerd. We voorzien de nodige updates', communiceert STVV.

Onder meer Het Belang van Limburg weet echter al dat het seizoen van Caufriez voorbij is. Ook tipte de krant over het ongeluk. 'Caufriez maakte gisteren na de woensdagtraining een schuiver in zijn tuin toen hij het gras maaide. Daarbij kwam de verdediger met zijn voet onder het mes van de machine terecht.'

STVV maakt duidelijk dat dit geen 1-aprilgrap is. Dat wordt ook duidelijk bij de Instagram-story van de verdediger, die duidelijk moet herstellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie