'Zegt iets over vijver waar Feyenoord uit moet vissen, dat je uitkomt in KKD'

'Zegt iets over vijver waar Feyenoord uit moet vissen, dat je uitkomt in KKD'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 18:35do 01-04-2021 om 18:35

Sam Beukema rondde eerder deze week zijn transfer van Go Ahead Eagles naar AZ af. Ook Feyenoord toonde interesse. Aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN vraagt men zich af of de verdediger al klaar is voor de Nederlandse top.

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem bijna nooit een hele wedstrijd van hem heb gezien, wel flitsen", begint Mario Been. "Maar als je gaat kijken, bij Feyenoord. Het contract van Sven van Beek loopt af. Marcos Senesi, als ik de headlines mag geloven, gaat verkocht worden. Uros Spajic zal wel weer teruggaan, Eric Botteghin wordt ook niet verlengd denk ik..."

Of Beukema bij Feyenoord had gepast, durft Been nog niet te zeggen. "Ik kan niet goed inschatten of deze jongen meteen de druk van een topclub aan zou kunnen, om te moeten presteren. De weg der geleidelijkheid is bij AZ vele malen groter", vertelt de analist, die wordt aangevuld door Mark van Rijswijk. "Ik denk dat hij de druk wel aankan op dit moment, maar kan hij het niveau al aan? Het is echt een goede centrale verdediger. AZ is tegenwoordig een van de topclubs, die willen meedoen om de titel. Er wordt wat gevraagd."

Kees Kwakman stelt dat de interesse van Feyenoord genoeg zegt over de situatie waarin de Rotterdamse club op dit moment zit. "Misschien zegt het wel iets over de vijver waar Feyenoord in moet vissen. Als je bij een verdediger uit de Eerste Divisie uitkomt, die één miljoen moet kosten. Dat ze daar naar moeten kijken, ja..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws