Hoopgevende berichten voor Ajax-huurling Eiting: 'Alles wat ik hoor is positief'

Hoopgevende berichten voor Ajax-huurling Eiting: 'Alles wat ik hoor is positief'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 20:45do 01-04-2021 om 20:45

De kans is zeer aanwezig dat Ajax-huurling Carel Eiting in het slot van het seizoen nog kan spelen voor Huddersfield Town. De controleur kreeg te maken met een forse knieblessure, waardoor hij voor zijn revalidatie weer terug naar Nederland ging.

In januari moest Eiting door zijn knieblessure onder het mes, waardoor hij meerdere maanden moest revalideren. Huddersfield-manager Carlos Corberán is positief gestemd over het herstel van Eiting. "Misschien komt hij onze kant op om het laatste deel van zijn herstel te voltooien", vertelde Corberán op de persconferentie bij Huddersfield. "Als hij in een goede fysieke staat is, dan kan hij nog minuten maken. Alles wat ik hoor is positief. Ik hoop dat hij bij de laatste wedstrijden van het seizoen weer van de partij is."

Die laatste wedstrijden lijken alleen niet echt van extreem groot belang voor Huddersfield. Met nog acht wedstrijden op het programma, bevindt de huidige nummer achttien zich redelijk in niemandsland in de Championship. De competitie telt 24 ploegen. Huddersfield heeft een marge van acht punten op de degradatiezone, terwijl promotie nog verder weg is. Voor zijn blessure was Eiting een vaste waarde bij de ploeg. Hij miste toen slechts 3 van de 22 competitiewedstrijden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws