Italiaanse media voeren zaakwaarnemer Schuurs op: 'Interesse van Napoli'

Italiaanse media voeren zaakwaarnemer Schuurs op: 'Interesse van Napoli'

01-04-2021 20:56
75

Ajax-verdediger Perr Schuurs mag zich in de belangstelling verheugen van 'alle grote clubs in Europa'. Dat claimt de Italiaanse spelersmakelaar George Gardi. Onder meer Napoli zou interesse hebben in de 21-jarige Nederlander.

Schuurs is zijn basisplaats bij Ajax kwijtgeraakt aan Jurriën Timber, maar hij verscheen wel aan de aftrap voor Jong Oranje tijdens de groepsduels op het EK O21. "Schuurs is interessant voor alle grote clubs in Europa, waaronder Napoli", vertelt Gardi, die de Limburger mede zegt te adviseren, aan Radio Punto Nuovo.

Ook Feyenoord-verdediger Marcos Senesi wordt al enige tijd in verband gebracht met Napoli. "Schuurs is slechts één van de vele getalenteerde spelers die in de gaten wordt gehouden door I Partenopei. Maar het zal niet makkelijk worden, want hij heeft nog een langdurig contract", stelt Gardi. De verbintenis van de mandekker loopt pas in 2025 af.

"Ik zou hem omschrijven als een spelmaker van achteruit", vervolgt de zaakwaarnemer. "Hij is een moderne verdediger, eentje die heel goed van achteruit kan opbouwen. Hij is het complete plaatje en deed het heel goed op het EK O21."