Le Parisien: PSG is getreuzel zat en denkt aan 120 tot 150 miljoen voor Mbappé

Le Parisien: PSG is getreuzel zat en denkt aan 120 tot 150 miljoen voor Mbappé

01-04-2021 21:16
31

Kylian Mbappé is alle verhalen over zijn contractsituatie aardig beu, maar volgens Le Parisien begint Paris Saint-Germain toch echt ongeduldig te worden. Eigenaar Nasser Al-Khelaïfi en technisch directeur Leonardo houden rekening met zijn vertrek komende zomer.

Mbappé ligt nog tot medio 2022 vast in Parijs en het is nog altijd onduidelijk of hij zijn verbintenis wil verlengen. Eerder op de dag maande de 22-jarige aanvaller iedereen tot kalmte, maar dat is bij PSG niet helemaal goed gevallen. De Ligue 1-kampioen legde hem eerder, tevergeefs, al een ultimatum op en wil dat hij eindelijk de knoop doorhakt. Een transfervrij vertrek is namelijk geen optie.

Le Parisien claimt dat Mbappé daarom zomaar beschikbaar kan worden voor een transfer na dit seizoen. PSG wil in dat geval 120 tot 150 miljoen euro ontvangen. Dat is beduidend lager dan de aanvankelijke vraagprijs, maar de club leed al een verlies van 300 miljoen door de coronacrisis en kan het zich niet veroorloven om een aankoop van 180 miljoen gratis te zien vertrekken.

Overigens is Mbappé, die al veelvuldig in verband werd gebracht met Real Madrid, niet de enige topspits wiens toekomst onduidelijk is. Ook Erling Haaland is onderwerp van gesprek nu Mino Raiola diverse clubs bezoekt om over de Noorse goalgetter te praten.