De Roon dubt over toekomst: 'Je denkt aan stap naar historisch grote club'

De Roon dubt over toekomst: 'Je denkt aan stap naar historisch grote club'

01-04-2021 22:14
55

Marten de Roon dubt over zijn toekomst bij Atalanta Bergamo. De dertigjarige Oranje-international durft niet te zeggen of hij zijn carrière beëindigt bij La Dea of dat hij nog een transfer maakt.

"Het is moeilijk, heel moeilijk. Een deel van mij wil prijzen winnen, misschien de Scudetto. Maar aan de andere kant heb ik het heel erg naar mijn zin in Bergamo. Mijn familie is gelukkig hier en de club is betrouwbaar", zegt De Roon, die een contract heeft tot medio 2024, tegen Cronache di Spogliatoio over zijn interne strubbelingen.

"Je denkt dat het mogelijk is om de stap te maken naar een historisch grote club zoals Internazionale of Juventus. Maar Atalanta eindigt ook elk seizoen bij de beste vier. Ik ben international, ik ben blij en voel mij belangrijk", aldus de Golfbreker van Bergamo. "Ik zou mijn carrière best willen beëindigen bij Atalanta, maar je weet het nooit in het voetbal. Zoals het er nu voorstaat, is dat wel het idee."

Naast zijn prestaties binnen de lijnen valt De Roon ook op met zijn acties op social media. Niet alle fans van AC Milan konden het echter waarderen dat hij Zlatan Ibrahimovic op de hak nam. "Ik weet niet wat er gebeurt als ik hem weer tref. Misschien geeft hij mij een klap, dat verdien ik waarschijnlijk", lacht de middenvelder.