'Raiola vervolgt Haaland-tour in Engeland en spreekt af met topclubs'

'Raiola vervolgt Haaland-tour in Engeland en spreekt af met topclubs'

02-04-2021 07:47 Laatste update: 07:58
44

Zaakwaarnemer Mino Raiola en vader Alf-Inge zijn bezig met een grote tour langs verschillende clubs, met het oog op een eventuele transfer van Erling Haaland. De twee hebben al gesproken met FC Barcelona en Real Madrid en brengen vrijdag een bezoek aan vier Engelse grootmachten.

Dat weet Mundo Deportivo. Het lijkt zo goed als zeker dat Haaland na dit seizoen vertrekt bij Borussia Dortmund, dus willen Haaland en consorten alle opties goed overwegen. Vrijdag vertrekken de vader en zaakwaarnemer van de Noor na gesprekken met Barça en Real uit Spanje. Het duo vliegt meteen door naar Engeland, waar ze met nog vier clubs rond de tafel gaan zitten. Het zou gaan om Manchester City, Manchester United, Chelsea en Liverpool.

Wedden

Meer odds

Dortmund zou volgens Mundo Deportivo 180 miljoen euro verlangen voor Haaland, al meldt transferexpert Fabrizo Romano dat de Duitsers 150 miljoen willen zien voor de twintigjarige spits. Na 1 juli 2022 zou Haaland door een clausule in zijn huidige contract opgepikt kunnen worden voor 75 miljoen euro bij Dortmund, alleen lijkt dat dus niet te gebeuren.