Spits uit PSV-opleiding tekent Willem II-contract: 'Niet Cristiano, die andere'

Spits uit PSV-opleiding tekent Willem II-contract: 'Niet Cristiano, die andere'

02-04-2021 10:48 Laatste update: 10:57
10

Khaled Razak, een talent uit de jeugdopleiding van PSV, heeft zijn eerste profcontract getekend bij Willem II. De 15-jarige aanvaller is geen onbekende voor de Tilburgers, aangezien hij tussen 2014 en 2016 al eens twee seizoen in de jeugdopleiding van de Tricolores speelde.

"Als voetballer en als mens heb ik daar veel geleerd", vertelt Razak over zijn periode bij PSV. Nu de jonge aanvaller - woonachtig in Tilburg - weer terug is op het oude nest en zijn eerste contract heeft getekend, droomt hij van een doorbraak als profvoetballer.

"Daarom is deze dag al een droom die uitkomt. Mijn eerste contract tekenen is heel bijzonder voor mij en mijn familie. Ik wil alle jeugdtrainers bij Willem II en PSV en mijn familie bedanken voor de begeleiding en steun die ik tot op heden gehad heb", vertelt Razak op de website van Willem II.

De jonge aanvaller heeft één groot voorbeeld: Ronaldo. "Nee, niet Cristiano, die andere Ronaldo. De Lima. Ik heb hem helaas nooit in het echt niet spelen, maar via mijn oudste broer maakte ik kennis met hem. We hebben samen veel video's van hem bekeken. Hij was een fantastische voetballer", sluit Razak af.