'Vitesse-waarschuwing' voor PSV en AZ: 'Dan krijgen ze met ons te maken'

'Vitesse-waarschuwing' voor PSV en AZ: 'Dan krijgen ze met ons te maken'

Gepubliceerd: vrijdag 2 april 2021 om 12:48vr 02-04-2021 om 12:48

Laatste update: vrijdag 2 april 2021 om 12:50vr 02-04-2021 om 12:50

Jacob Rasmussen is dit seizoen één van de sterkhouders in de defensie van Vitesse. De Arnhemmers zijn bezig aan één van de beste seizoenen in de historie van de club, maar ondanks dat is de honger naar meer groot bij de Deense verdediger.

Met het gelijkspel tegen Willem II (0-0) raakte Vitesse achterop in de strijd om plek twee en kwam Feyenoord, tot onvrede van Rasmussen, een paar punten dichterbij. "We zijn voetballers en we willen Feyenoord onder ons houden. Die staan al vier punten weg, dat hadden er dus zes moeten zijn", vertelt de Deen aan Voetbal International.

Rasmussen zegt liever naar boven dan naar beneden te kijken. "We willen altijd hoger en blijven aanvallen. We willen minimaal de derde plaats. We willen Europees voetbal, daarvoor ben ik gekomen."

Met nog zeven wedstrijden op de agenda is de strijd om plek twee ook nog volledig open. Vitesse staat drie punten achter op PSV en AZ en doet dus nog volop mee in de race om Champions League-voetbal. "Ze zijn nog niet van ons af. Als AZ en PSV alle zeven wedstrijden winnen, dan is het: gefeliciteerd. Anders krijgen ze met ons te maken", besluit Rasmussen strijdvaardig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws